U 11. Tjednu cjeloživotnog učenja održan je čitav niz aktivnosti. Razmjenjivali smo znanja i vještine, učili od drugih i poučavli.Održane su dvije radionice s učenicima iz COOR-a Križevci – izrada didaktičkih igračaka i tradicijskih kolača našeg kraja .na radionici su nam se pridružili i učenici iz PRO OŠ Grgura Karlovčana iz Đurđevca.

Polaznici odgojno-obrazovnih skupina G5 i G6 zajedno su sa svojim učiteljima i roditeljima izrađivali ukrase creckle tehnikom.

Polaznici skupina G2 i G3 sa svojim učiteljicama ugostili su prijatelje iz PŠ Srijem  te održali Theraplay radionicu.

Učenici 8.r. sa svojim velikim prijateljima iz Srednje škole Koprivnica sudjelovali  su na radionici Tradicijska glazba Podravine. Radionicu je održala Marija Mesarić , kustosica Muzeja  grada Koprivnice.

Polaznici folklorne skupine našeg Centra i njihovi  mali prijatelji iz KUD Rudar Glogovac održali su Plesnu radionicu folklora. Uz druženje i zabavu , a pod vodstvom Zrinke  Roksandić i Martine Golub Horvat otplesali su dječje plesove te starinske igre za djecu.

Djelatnice Centra  Anja Holeček, Dunja Vargović i Mirjana Šimek održale su edukativno predavanje za roditelje Nadomjesna komunikacija.

http://www.podravsko-sunce.hr/?page_id=6311

Komentiranje je zatvoreno.

Galerija slika
otvori sve | zatvori sve