U četvrtak, 22.11.2018. predstavnici Mjesnog odbora Taraščice posjetili su Podravsko sunce i tom prilikom ravnateljici Centra uručili donaciju. Učenici su s veseljem i zahvalnošću dočekali goste, a ravnateljica Radmila Popović zahvalila se u ime svih učenika i edukacijskih rehabilitatora Centra na donaciji suvremene asistivne tehnologije.

Asistivna tehnologija je saveznik stručnjaka u poučavanju djece s teškoćama. Svakome djetetu treba pružiti uvjete za učenje prilagođeno njegovim potrebama i sposobnostima te omogućiti djetetu da izrazi svoje misli. Uz pomoć uređaja za potpomognutu komunikaciju moguće je savladati govorno-jezične teškoće i lakše se sporazumjeti.
Donacija sadrži projektor, interaktivni zid i pričajući raspored, štipaljke pričalice, sklopkom komunikatora upravljane igračke, ABC maestro pedagoško-rehabilitacijski program za učenje čitanja, pisanja i računanja te BeamZ – interaktivni glazbeni sustav s laserskim zrakama koji i uz najmanji pokret osobe koja ga svira proizvodi najrazličitije zvukove i glazbu.


Mjesni odbor Taraščice ovim je činom u susret predstojećim blagdanima na najljepši način uputio lijepe želje djeci Podravskog sunca.

 

 

Više fotografija pogledajte u galeriji: https://www.facebook.com/coorpodravskosunce/posts/1178394765649895

Komentiranje je zatvoreno.

Galerija slika
otvori sve | zatvori sve