Grad Koprivnica organizirao je 6.5.2019. u okviru projekta ODJEK III aktivnost „Integrativni dan“ u prostorima našeg Centra.

Koprivnički učenici koji imaju podršku pomoćnika u nastavi i njihovi prijatelji su sudjelovali na aktivnostima „Glazbena radionica“ OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“, „Sviranje Boom Wackers“ OŠ „Braća Radić“, „Origami radionica“ OŠ „Đuro Ester“ i „Grafotisak“ COOR Podravsko sunce.

Prisutnima su se na otvorenju „Integrativnog dana“ obratili ravnateljica Radmila Popović te ispred Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić uz kojeg je bila i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

Četverogodišnji projekt Grada Koprivnice „ODJEK III – Odrastanje u jednakosti, Koprivnica“ započeo je 1. kolovoza 2017. godine, a projektom se odgovara na problem nejednakih obrazovnih mogućnosti s kojim se suočavaju učenici s teškoćama u razvoju te im je potrebna podrška u vidu pomoćnika u nastavi čime se pridonosi izjednačavanju i boljem obrazovnom uspjehu. Cilj projekta je osigurati dodatnu profesionalnu potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama na području grada Koprivnice kako bi im se u nastavi osigurala bolja obrazovna postignuća, uspješnija socijalizacija i emocionalno funkcioniranje.

 

 

Komentiranje je zatvoreno.

Galerija slika
otvori sve | zatvori sve