DSCN1039

 

 

 

 

 

 

 

Povodom Svjetskog dana sporta u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce, u ponedjeljak, 30. svibnja, održao se integrirani dan.

Toga dana svi nastavni sadržaji bili su vezani uz sportske teme. Polaznici Centra u prijepodnevnim su satima sudjelovali u brojnim radionicama poput Izrada sportskih dresova, Vrste lopti u sportovima, Stari sportovi, Izrada makete poligona, Rekviziti u sportu, Pravila u sportu, Fair play i dr.

Sportsko druženje nastavilo se dolaskom predstavnika koprivničkih sportskih klubova. Tako su se u obilježavanju Svjetskog dana sporta priključili predstavnici Nogometnog kluba Koprivnica, Teniskog kluba Koprivnica, Biciklističkog kluba Koprivnica, Rukometnog kluba Podravka te Badmintonskog kluba Koprivnica. Predstavnici su prezentirali i demonstrirali sportove kojima se bave te su polaznicima pružili posebno veselje uključivši ih u igru. Tako su polaznici imali prilike zaigrati razne sportove s profesionalnim sportašima. Svi sportovi bili su praćeni vatrenim navijanjem.

Zahvaljujemo svim klubovima i njihovim članovima na dolasku i lijepom i veselom druženju

Komentiranje je zatvoreno.

Galerija slika
otvori sve | zatvori sve