Arhiva za ‘Vijesti’ kategoriju

U organizaciji Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice i Đurđevca  te COOR –a Podravsko sunce 13.1. 2017. održana je edukacija  Asistivna tehnologija te  radionica  Rad sa softverom Boardmaker.

Edukaciju je vodila magistra edukacijske rehabilitacije Ines Delzotto iz  Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula.  Ona je specijalistica Asistivne tehnologije i kao prva u Republici Hrvatskoj osnovala je Kabinet za asistivnu tehnologiju u Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda Pula. Pročitajte ostatak unosa »

Sretne i ugodne blagdane  te sve najljepše u novoj godini  zaželjeli smo dragim gostima na Božićnoj priredbi .Osim što su  mogli uživati u pjesmama, plesu i recitacijama, svjedočili su i Betlehemskom svijetlu, koje su donijeli izviđači  “Bijelog  javora”.

Iznenađenje je na kraju programa priredio Lino koji se družio s učenicima te im  podijelio prigodne darove.

http://www.podravsko-sunce.hr/?page_id=6689

I ove smo godine svojim nastupom na Koprivničkoj bajci pjesmom, plesom i recitacijom razveselili svoje sugrađane.

http://www.podravsko-sunce.hr/?page_id=6668


U organizaciji Sportske udruge Veliko srce iz Koprivnice i Specijalne olimpijade Hrvatske održano je 6. Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s IT. Na natjecanje se prijavilo ukupno 19 udruga i to 69 natjecatelja te 19 natjecateljica.
Predstavnici našeg Centra osvojili su dvije zlatne i dvije srebrne medalje. Pročitajte ostatak unosa »

24. studenog 2017.  naš  je Centar dobio još jednu nagradu. Osvojili smo 2. mjesto na natječaju HRT-a “Najljepši školski vrt 2017.” u kategoriji zaštite okoliša i energetske učinkovitosti. Pritom smo imali priliku razgledati prostorije i snimateljske studije HRT-a te se slikati s poznatim licima s naših malih tv ekrana. Pročitajte ostatak unosa »

U dvorani Domoljub 15. studenoga održana je dodjela priznanja Naj dječjeg djela „Veliko srce koprivničkog djeteta“ ,projekta čiji je cilj dodjela nagrada djeci koja se ističu u humanitarnim i edukativnim projektima, koja nesebično pomažu svojim prijateljima, ali i nepoznatim osobama kojima je potrebna podrška.

Od ukupno osam nominacija, najviše priznanje  „Veliko srce koprivničkog djeteta“ za izuzetnu pomoć, solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju primili su  učenici 4. razreda COOR Podravsko sunce i 3.a razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski s projektom suradničkog učenja.

Naj dječje djelo „Veliko srce koprivničkog djeteta“ održano je pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a za pobjednike je osigurano trodnevno putovanje u Legoland u Njemačkoj.

http://koprivnica.hr/novosti/ucenici-3-razreda-coor-podravsko-sunce-i-2-a-razreda-os-a-n-gostovinski-dobitnici-priznanja-naj-djecjeg-djela/

Učenici viših razreda i odgojno – obrazovnih skupina prisustvovali su predavanju branitelja Damira Vukovića na temu “Doprinos Koprivničko-križevačke županije u Domovinskom ratu” u sklopu projekta Promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice Društvo naša djeca i ove je godine organiziralo Školsku olimpijadu.Na manifestaciji je sudjelovalo oko 1 000 učenika. Pročitajte ostatak unosa »

Koprivnica je proslavila 661. rođendan. Pridružili smo se slavlju različitim aktivnostima. Pročitajte ostatak unosa »

Povodom obilježavanja Dana kruha dječji je vrtić posjetio pekar. Pročitajte ostatak unosa »

Galerija slika
otvori sve | zatvori sve