Natjecanje je održano 12.travnja 2017. ,organizirano  je u suradnji s Odsjekom za sigurnost cestovnog prometa PU Koprivničko-križevačke. Partner COOR-u Podravsko sunce je OŠ Đuro Ester, čiji su učenici bili pridruženi članovi ekipama djece s teškoćama.

Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa iz sljedećih Centara/škola : COO Tomislav Špoljar Varaždin, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, OŠ Dubrava –  PŠ Farkaševac, OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac – Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju te ekipa COOR-a Podravsko sunce.

Dio sredstava za organizaciju natjecanja ostvaren je prijavom projekta na natječaj Ministarstva unutarnjih poslova – projekt iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Natjecanje se sastojalo od pisane provjere poznavanja prometnih pravila, štafetnih igara i poligona spretnosti upravljanja biciklom.

Ekipno su postignuti sljedeći rezultati :  1. mjesto COOR Virovitica,

  1. mjesto COO Tomislav Špoljar Varaždin,
  2. mjesto COO Čakovec i COOR Podravsko sunce.

U pojedinačnoj konkurenciji  najbolja je bila učenica Simona Dukarić iz COO Tomislav Špoljar iz Varaždina, drugo mjesto je osvojio učenik Damjan Bezuk iz Osnovne škola Dubrava Područne škole Farkaševac , a treće Valerija Magdić iz Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Osnovne škole Grgura Karlovčana iz Đurđevca.

https://www.podravsko-sunce.hr/?page_id=5846

Komentiranje je zatvoreno.

Galerija slika
otvori sve | zatvori sve